top of page

Opastetut retket

Mukavammin vuorille

Mountain Guide Finland tarjoaa laajan kurssitoiminnan lisäksi opaspalveluita räätälöityinä sekä valmiina paketteina. Jos tarjolla olevat retket ja kurssit eivät osu aikatauluihinne, voit aina ehdottaa teille räätälöidyn opastuksen järjestämistä. Hinnat päiväopastuksille ovat seuraavat:

Opastoiminta 1-3 hlö: 1 vrk 520 €
Opastoiminta 4-6 hlö: 1 vrk 600 €

Oppaan matkakustannukset yli 400 km edestakaiselta matkalta ovat 50€/100km, lisäksi tietyissä tilanteissa hintaan lisätään oppaan majoituskustannukset. 

Hinnat sisältävät opastuksen lisäksi tekniset välineet lukuunottamatta kiipeilykenkiä ja hiihtovälineitä. Hiihto-opastuksissa hintaan kuuluvat aina vyörypelastusvälineet (piippari, lapio ja sondi). Osallistujan matkat, majoitus ja ruokailut eivät kuulu tähän hintaan.

Ehdota ja pyydä tarjous retkestä: jussi@mountainguide.fi

Vapaalaskuviikko Zillertal, Itävalta, 7 pv

Zillertal on Tirolin sydämessä sijaitseva suosittu hiihtoalue. Suomalaisille tuttuja keskuksia laaksossa ovat Mayrhofen ja Hintertux. Näiden lisäksi laaksossa on kuusi muutakin upeaa keskusta, joten laskettavaa tällä alueella riittää. Suurin osa ihmisistä tulee tänne rinnehiihdon takia ja siksi offareilla riittää hyvin laskettavaa takamaastoista kiinnostuneille. Kattavan hissiverkoston ja laajan hiihtoalueen vuoksi Zillerin laakso on vapaalaskijalle todella hyvä valinta.

Vapaalaskuviikolla lasketaan offareita hisseiltä käsin sekä tehdään kelien salliessa skinnausretkiä alueen huipuille. 

Hinta sisältää vuoristo-oppaan palvelut kuudeksii päiväksi, lumiturvallisuusvälineet ja majoituksen 7 vrk puolihoidolla lauantaista lauantaihin 2 hlö hotellihuoneissa Zillertalin isoimmassa kylässä Mayrhofenissa. 

Ryhmän koko: Max. 6 hlö
Seuraava ajankohta: 1.-8.2.2025
Hinta: 1490 € / hlö

Lapphaugenin vapaalaskupäivät, Norja, 4 pv

Hiihtoa ja hienoja maisemia. Lapphaugenin mökkikylä ja vapaalaskupäivien majapaikka sijaitsee keskellä isoja vuoria Narvikin pohjois puolella E6 tien varrella. Täältä pääsemme suksille jo majapaikan ovelta. Pienellä autosiirtymällä laskettavia vuoria on kymmeniä.  

Tällä retkellä keskitymme helposti saavutettaviin ja helposti laskettaviin vuoriin Narvikin ja Lavangenin kuntien alueella. Retkellä nousemme vuorille skinnaillen suksilla tai splitboardilla. Päivien nousumäärät ovat keleistä ja ryhmästä riippuen 600-1200 vertikaalimetrin välillä. Laskutaidollisesti riittää, jos pystyt laskemaan sujuvasti Suomen rinnekeskuksien rinteissä ilman kaatumisia, joskin aiemmasta offarikokemuksesta on hyötyä.

Ryhmän koko: max 6 hlö

Ajankohta: 10.-13.4.2024 (hiihtopäivät, majoitus on 9.-14.4.)

Hinta: 850 € 

Vapaalaskuviikko Silvretta, Itävalta/Sveitsi, 7pv

Silvretta tour on klassinen hiihtoretki Tirolin länsiosassa Itävallan ja Sveitsin rajalla. Alue on kuuluisa upeista maisemistaan ja mahtavasta hiihtoretkeilymaastostaan. Alueen vuoristomajaverkosto on kattava ja majat ovat hyvin varusteluja. Retken aikana olemme kolme yötä hotellissa ja neljä yötä vuoristomajoilla. Tämä sopii hyvin ensimmäiseksi majalta majalle retkeksi. 

Hinta sisältää majoituksen puolihoidolla seitsemäksi päiväksi, IFMGA-oppaan palvelut 6 pv ja tarvittavan teknisen varustuksen lainaan retken ajaksi. 

Katso tarkempi ennakkoinfo TÄSTÄ

Henkilömäärä: max 6 hlö

Seuraava ajankohta: 

Tilauksesta


Hinta: 1650 € / hlö

Alppikiipeilyviikko, Saas Grund, Sveitsi, 7pv

Alppikiipeilyviikko on intensiivinen retki alppien sydämmessä Saasin laaksossa Sveitsissä. Saasin laaksossa on paljon eritasoisia 4000m metriä ylittäviä huippuja mahtavissa maisemissa. Useamman 4-tonnisen kiipeäminen saman viikon aikana mahdollistaa alueella olevat hissit ja kattava vuoristomajaverkosto. Tällä reissulla on kelien ja kunnon salliessa mahdollista kiivetä myös hieman haastavampia huippuja Saasin alueelta. 

Ajankohta: tilauksesta min 2hlö, kesä 2024
Hinta: 2650 € / hlö
Hinta sisältää: UIAGM-oppaan palvelut 6 päivää ja majoitukset 7 yötä puolihoidolla
Ryhmän koko: max 4 hlö, 1 opas / 2 ryhmäläistä

Retket: Travel Services

OTA YHTEYTTÄ!

+35850 555 9311

  • Facebook
  • Instagram
Mikä retki sinua kiinnostaa

Kiitoksia yhteydenotostasi, vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Retket: Contact
bottom of page