Opastetut retket

Mukavammin vuorille

Mountain Guide Finland tarjoaa laajan kurssitoiminnan lisäksi opaspalveluita räätälöityinä sekä valmiina paketteina. Jos tarjolla olevat retket ja kurssit eivät osu aikatauluihinne, voit aina ehdottaa teille räätälöidyn opastuksen järjestämistä. Hinnat päiväopastuksille ovat seuraavat:

Opastoiminta 1-3 hlö: 1 vrk 490 €
Opastoiminta 4-6 hlö: 1 vrk 520 €

Oppaan matkakustannukset yli 400 km edestakaiselta matkalta ovat 50€/100km, lisäksi tietyissä tilanteissa hintaan lisätään oppaan majoituskustannukset.

Hinnat sisältävät opastuksen lisäksi tekniset välineet lukuunottamatta kiipeilykenkiä ja hiihtovälineitä. Hiihto-opastuksissa hintaan kuuluvat aina lumiturvallisuusvälineistö (piippari, lapio ja sondi). Osallistujan matkat, majoitus ja ruokailut eivät kuulu tähän hintaan. Ehdota retkeäsi: jussi@mountainguide.fi

Vapaalaskuviikko Zillertal, Itävalta, 7 pv

Zillertal on Tirolin sydämessä sijaitseva suosittu hiihtoalue. Suomalaisille tuttuja keskuksia laaksossa ovat Mayrhofen ja Hintertux. Näiden lisäksi laaksossa on kuusi muutakin upeaa keskusta, joten laskettavaa tällä alueella riittää. Suurin osa ihmisistä tulee tänne rinnehiihdon takia ja siksi offareilla riittää hyvin laskettavaa takamaastoista kiinnostuneille. Todella kattavan hissiverkoston ja laajan hiihtoalueen vuoksi Zillerin laakso on vapaalaskijalle todella hyvä valinta.

Mountain Guide Finland tarjoaa maaliskuun alkupuolella vapaalaskuviikon, jossa lasketaan Zillerin laakson parhainta lunta. Hiihtopäivän päätteeksi käydään afterilla, josta menemme hotellin saunan kautta illalliselle.

Hinta sisältää vuoristo-oppaan palvelut viideksi päiväksi, lumiturvallisuusvälineet ja majoituksen 7 vrk puolihoidolla lauantaista lauantaihin 2hlö hotellihuoneissa Zillertalin isoimmassa kylässä Mayrhofenissa. 

Ryhmän koko: Max. 7 hlö
Seuraava ajankohta: Vk 10 la-la 2023
Hinta: 1350 € / hlö

Henkka%20laskee_edited.jpg

Vapaalaskuviikko Silvretta, Itävalta/Sveitsi, 7pv

Silvretta tour on klassinen hiihtoretki Tirolin länsiosassa Itävallan ja Sveitsin rajalla. Alue on kuuluisa upeista maisemistaan ja mahtavasta hiihtoretkeilymaastostaan. Alueen vuoristomajaverkosto on kattava ja majat ovat hyvin varusteluja. Retken aikana olemme kolme yötä hotellissa ja neljä yötä vuoristomajoilla. Tämä sopii hyvin ensimmäiseksi majalta majalle retkeksi. 

Hinta sisältää majoituksen puolihoidolla seitsemäksi päiväksi, UIAGM-oppaan palvelut 6 pv ja tarvittavan teknisen varustuksen lainaksi retken ajaksi. 

Henkilömäärä: 6 hlö

Seuraava ajankohta: Vk 11, la-la, 2023


Hinta: 1400 €

silvretta10_edited.jpg

Alppikiipeilyviikko, Saas Grund, Sveitsi, 7pv

Alppikiipeilyviikko on intensiivinen retki alppien sydämmessä Saasin laaksossa Sveitsissä. Saasin laaksossa on paljon eritasoisia 4000m metriä ylittäviä huippuja mahtavissa maisemissa. Useamman 4-tonnisen kiipeäminen saman viikon aikana mahdollistaa alueella olevat hissit ja kattava vuoristomajaverkosto. Tällä reissulla on kelien ja kunnon salliessa mahdollista kiivetä myös hieman haastavampia huippuja Saasin alueelta. 

Ajankohta: tilauksesta min 2hlö, kesä 2022
Hinta: 2450 € / hlö
Hinta sisältää: UIAGM-oppaan palvelut 6 päivää ja majoitukset 7 yötä puolihoidolla
Ryhmän koko: max 4 hlö, 1 opas / 2 ryhmäläistä

vuoristo-oppaat.jpg
 

OTA YHTEYTTÄ!

+35850 555 9311

  • Facebook
  • Instagram
Mikä retki sinua kiinnostaa

Kiitoksia yhteydenotostasi, vastaamme sinulle mahdollisimman pian!