Yläköysikiipeilyä

Kalliokiipeilyn peruskurssi

Sisäseinältä ulkokalliolle

Kalliokiipeilyn peruskurssi on sisäseinältä ulkokalliolle kurssi. Kalliokiipeilyn peruskurssilla opit tiedot ja taidot itsenäiseen kiipeilyyn ulkokalliolla. Kurssille tulemiseen suositellaan, että osaat tehdä kasisolmun ja olet varmistanut kiipeilijää yläköydellä. Jos et ole saanut koulutusta varmistamiseen, voit varata erikseen räätälöidyn kalliokiipeilyn peruskurssin, jossa myös nämä taidot opetetaan.

Kurssin sisältö:

  • Liikkuminen kalliolla ja lähestyminen ankkuripaikoille

  • Yläköysipisteen rakentaminen pulttiankkureihin

  • Laskeutuminen kalliolta

  • Kiipeilytekniikka ulkokalliolla

Kurssipaikka:

Ensisijainen kurssipaikka on Kauhalan Kakarsberget Kirkkonummella. Toisena vaihtoehtona (sateinen keli) on Solvallan seinä Espoossa.

Kurssi alkaa klo 10 ja päättyy noin klo 16. Hinta sisältää koulutuksen sekä kaikki tarvittavat kiipeilyvälineet kurssipäivän ajaksi.

Privaattikurssi:

Kurssi on järjestettävissä myös muilla Etelä-Suomen tai Pirkanmaan alueen kallioilla sekä myös arki-iltoina klo 17-21 välisenä aikana 1-4 hlö:lle. Privaattikurssin hinta on 350€ (max 4 hlö). 

Kelivaraus: Pieni kuurosade ei estä kurssin pitoa, mutta jos ennuste lupaa kovaa sadetta kurssipäiväksi, siirretään kurssipäivää mahdollisuuksien mukaan. Jos siirto ei onnistu, maksetut kurssimaksut palautetaan. 

Ilmoittaudu kurssille sivun alaosassa olevan linkin kautta ja kerro lisätietokenttään mille ajankohdalle haluaisit osallistua.


Kurssille mahtuu: max. 5 hlö 
Hinta: 130 € (sis alv 24%) Kurssi on mahdollista maksaa myös Edenred ja Smartum virike-edulla.
Seuraavat ajankohdat:

14.5.2022

28.5.2022