top of page
Yläköysikiipeilyä

Kalliokiipeilyn peruskurssi

Sisäseinältä ulkokalliolle

Kalliokiipeilyn peruskurssi on sisäseinältä ulkokalliolle kurssi. Kalliokiipeilyn peruskurssilla opit tiedot ja taidot itsenäiseen kiipeilyyn ulkokalliolla. Kurssille tulemiseen suositellaan, että osaat tehdä kasisolmun ja olet varmistanut kiipeilijää yläköydellä, mutta tämä ei ole välttämätöntä.

Kurssin sisältö:

  • Liikkuminen kalliolla ja lähestyminen ankkuripaikoille

  • Yläköysipisteen rakentaminen pulttiankkureihin

  • Kiipeilytekniikka ulkokalliolla

Kurssipaikka:

Ensisijainen kurssipaikka Nuuksion kallion Solvallan lähellä Espoossa.

Kurssi alkaa viikonloppuisin keliolosuhteista riippuen klo 9-11 välillä ja kestää noin 5-6h. Hinta sisältää koulutuksen sekä kaikki tarvittavat kiipeilyvälineet kurssipäivän ajaksi.

Privaattikurssi:

Kurssi on järjestettävissä myös muilla Etelä-Suomen tai Pirkanmaan alueen kallioilla sekä myös arki-iltoina klo 15-20 välisenä aikana 1-4 hlö:lle. Privaattikurssin hinta on 550 € (max 4 hlö). 

Kelivaraus: Pieni kuurosade ei estä kurssin pitoa, mutta jos ennuste lupaa kovaa sadetta kurssipäiväksi, siirretään kurssipäivää mahdollisuuksien mukaan. Jos siirto ei onnistu, maksetut kurssimaksut palautetaan. 

Ilmoittaudu kurssille sivun alaosassa olevan linkin kautta ja kerro lisätietokenttään mille ajankohdalle haluaisit osallistua.


Kurssille mahtuu: max. 4 hlö/kouluttaja 
Hinta: 145 € (sis alv 24%) Kurssi on mahdollista maksaa myös Edenred ja Smartum virike-edulla.
Seuraavat ajankohdat:

12.5.2024

25.5.2024

Kalliokiipeilyn peruskurssi: Services
bottom of page