COVID-19

Mountain Guide Finland haluaa toimia vastuullisesti ja kannustaa asiakkaitaan miettimään kuinka tässä tilanteessa matkustaa ulkomaille. Itävallan ja Sveitsin kurssit ja retket peruutetaan talven 2020-21 osalta. 


Suomessa ja Norjassa järjestetään tilanteen salliessa vapaalaskijan lumiturvallisuus- ja tekniikkakursseja sekä opastettuja laskupäiviä. Kursseilla ja opastuksissa otetaan huomioon mahdollisuus toimia pienemmissä ryhmissä ja sisätiloissa olevat luentoajat minimoidaan. Myös majoituksissa pyritään laittamaan osallistujat kaveriporukoihin tai yksin osallistujat väljemmin huoneisiin.  

Jos kurssi tai opastus joudutaan perumaan yleisen tilanteen muuttumisen takia, saat maksamasi kurssimaksut 100% takaisin. Jos taas sairastut ennen kurssia, noudatetaan sairastumiseen normaaleja peruutusehtoja. Osallistujan sairastuessa kurssin aikana, tulee hänen hankkia oma majoitus tai palattava kotiin, jos mahdollista. Näissä tilanteissa noudatetaan sen hetkisiä ja kyseisen maan suosituksia sekä määräyksiä.


Vallitsevaan tilanteeseen tulee ratkaisu ennemmin tai myöhemmin ja vuorille päästään jälleen turvallisesti. Pysytään terveinä - vuoret kyllä jaksavat odottaa!

 

©2019 by Mountain Guide Finland.