COVID-19

Mountain Guide Finland haluaa toimia vastuullisesti ja kannustaa asiakkaitaan miettimään kuinka tässä tilanteessa matkustaa ulkomaille. Itävallan ja Sveitsin kurssit ja retket peruutetaan talven 2020-21 osalta. 


Suomessa ja Norjassa järjestetään tilanteen salliessa vapaalaskijan lumiturvallisuus- ja tekniikkakursseja sekä opastettuja laskupäiviä. Kursseilla ja opastuksissa toimitaan mahdollisuuksien mukaan pienemmissä ryhmissä. Sisätiloissa olevat luentoajat minimoidaan. Osallistujat majoitetaan mahdollisuuksien mukaan kaveriporukoihin ja yksin kurssille tulevat isompiin huoneisiin.  

Jos kurssi tai opastus joudutaan perumaan yleisen tilanteen muuttumisen takia, saat maksamasi kurssimaksut 100% takaisin. Jos taas sairastut ennen kurssia, noudatetaan normaaleja peruutusehtoja. Osallistujan sairastuessa kurssin aikana, hänen tulee hankkia oma majoitus tai palattava kotiin, jos mahdollista. Näissä tilanteissa noudatetaan sen hetkisiä ja kyseisen maan suosituksia sekä määräyksiä.

Vallitsevaan tilanteeseen tulee ratkaisu ennemmin tai myöhemmin ja vuorille päästään jälleen turvallisesti. Pysytään terveinä - vuoret kyllä jaksavat odottaa!

 

©2019 by Mountain Guide Finland.