COVID-19

Mountain Guide Finland haluaa toimia vastuullisesti ja kannustaa asiakkaitaan miettimään kuinka tässä tilanteessa matkustaa ulkomaille. Itävallan ja Sveitsin kurssit ja retket on siirretty kaudelle 2021-22. 


Suomessa ja Norjassa järjestetään tilanteen salliessa vapaalaskijan lumiturvallisuus- ja tekniikkakursseja sekä opastettuja laskupäiviä. Kursseilla ja opastuksissa toimitaan mahdollisuuksien mukaan pienemmissä ryhmissä paikalliset ohjeistukset huomioiden. Sisätiloissa tapahtuvat kokoontumiset minimoidaan ja isommissa ryhmissä tapahtuvat luennot siirretään webinaareiksi tai katsottaviksi tallenteina.

Jos kurssi tai opastus joudutaan perumaan yleisen tilanteen muuttumisen takia, saat maksamasi kurssimaksut 100% takaisin. Jos taas sairastut ennen kurssia, noudatetaan normaaleja peruutusehtoja. Osallistujan sairastuessa kurssin aikana, hänen tulee hankkia oma majoitus tai palattava kotiin, jos mahdollista. Näissä tilanteissa noudatetaan sen hetkisiä ja kyseisen maan suosituksia sekä määräyksiä.

Vallitsevaan tilanteeseen tulee ratkaisu ennemmin tai myöhemmin ja vuorille päästään jälleen turvallisesti. Pysytään terveinä - vuoret kyllä jaksavat odottaa!