Vuoristo-opaspalvelut

Mountain Guide Finland tarjoaa laajan kurssitoiminnan lisäksi opaspalveluita räätälöityinä sekä valmiina paketteina. Jos tarjoamani retket ja kurssit eivät osu aikatauluihinne, voit aina ehdottaa teille räätälöidyn opastuksen järjestämistä. Hinnat päiväopastuksille ovat seuraavat:

Opastoiminta 1-3 hlö: 1 vrk 420 €
Opastoiminta 4-6 hlö: 1 vrk 470 €

Oppaan matkakustannukset yli 400 km edestakaiselta matkalta ovat 50€/100km, lisäksi tietyissä tilanteissa hintaan lisätään oppaan majoituskustannukset.

Hinnat sisältävät opastuksen lisäksi tekniset välineet lukuunottamatta kiipeilykenkiä ja hiihtovälineitä. Hiihto-opastuksissa hintaan kuuluvat aina lumiturvallisuusvälineistö (piippari, lapio ja sondi). Osallistujan matkat, majoitus ja ruokailut eivät kuulu tähän hintaan. Ehdota retkeäsi: jussi@mountainguide.fi

Vapaalaskuviikko Zillertal, Itävalta, 7 pv

Zillertal on Tirolin sydämessä sijaitseva suosittu hiihtoalue. Suomalaisille tuttuja keskuksia laaksossa ovat Mayrhofen ja Hintertux. Näiden lisäksi laaksossa on kuusi muutakin upeaa keskusta, joten laskettavaa tällä alueella riittää. Suurin osa ihmisistä tulee tänne rinnehiihdon takia ja siksi offareilla riittääkin laskettavaa takamaastoista kiinnostuneille. Todella kattavan hissiverkoston ja äärimmäisen laajan hiihtoalueen vuoksi Zillerin laakso on vapaalaskijan mekka.

Mountain Guide Finland tarjoaa maaliskuun alkupuolella vapaalaskuviikon, jossa lasketaan Zillerin laakson parhainta lunta. Hiihtopäivän päätteeksi käydään afterilla, josta menemme hotellin saunan kautta illalliselle.

Lataa tästä itsellesi ennakkoinfo VAPAALASKUVIIKKO ZILLERTAL.

Hinta sisältää vuoristo-oppaan palvelut viideksi päiväksi, lumiturvallisuusvälineet ja majoituksen 7vrk puolihoidolla lauantaista lauantaihin 2hlö hotellihuoneissa Zillertalin isoimmassa keskuksessa Mayrhofenissa. 

Ryhmän koko: Max. 7 hlö

Seuraava ajankohta: 3.-10.3.2018

Hinta: 1190 €/hlö (täynnä)

 

Zillertal puuteria

P1210683.JPG

 

ENSIMMÄISET 4-TONNISET, Saas Fee, Sveitsi, 7 pv

Ensimmäiset 4-tonniset kurssi on hieno jatko jäätikkövaeltamisen ja alppikiipeilyn perusteet kurssille. Saasin laaksossa on paljon helppoja 4000m metrin huippuja mahtavissa maisemissa. Tällä reissulla tavoitteemme on kiivetä helposti saavutettavia 4000m huippuja kuten Weissmies, Allalinhorn ja Lagginhorn.

Ajankohta: 30.6.-7.7.2018 lauantai-lauantai

Hinta: 1990€
Hinta sisältää: UIAGM-oppaan palvelut 6 päivää ja majoitukset 7 yötä puolihoidolla.

Ryhmän koko: max 3 hlö, 1opas/3 ryhmäläistä. 

Weissmies topissa

 

Alppikiipeilyviikko, Saasin laakso, Sveitsi, 7 pv

Alppikiipeilyviikko on jatkoa Ensimmäiset 4-tonniset retkelle. Saasin laaksossa on paljon eritasoisia 4000m metriä ylittäviä huippuja mahtavissa maisemissa. Useamman 4tonnisen kiipeäminen saman viikon aikana mahdollistaa alueella olevat hissit ja kattava vuoristomajaverkosto. Tällä reissulla on kelien ja kunnon salliessa mahdollista kiivetä myös hieman haastavampia huippuja Saasin alueelta. 

Ajankohta:30.6.-7.7.2018 ja 7.-14.7.2018 lauantai-lauantai
Hinta: 2450€
Hinta sisältää: UIAGM-oppaan palvelut 6 päivää ja majoitukset 7 yötä puolihoidolla.

Ryhmän koko: max 4 hlö, 1opas/2 ryhmäläistä.

Ryhmä harjanteella

Narvikin hiihtovaellus, Norja, 4 pv

Narvikin takana olevat vuoret soveltuvat hyvin useamman päivän mittaiselle hiihtovaellukselle. Alue on erittäin kaunis ja rauhallinen. Majat sijaitsevat sopivan etäisyyden päässä toisistaan, ja näin ollen majalta majalle hiihtäminen onnistuu hyvin. Tämän vaelluksen aikana pääset hiihtämään Narvikin lähialueen upeita mäkiä, ja yöpymään majoissa keskellä isoja vuoria

Hinta sisältää majoitukset sekä kuljetukset Narvin retken aikana ja lumiturvallisuusvälineet lainaksi retken ajaksi.

Henkilömäärä: 4-6 hlö

Hinta: 690€

Seuraava ajankohta: järjestetään tilauksesta 

P505112891.JPG