Vuoristo-opaspalvelut

Mountain Guide Finland tarjoaa laajan kurssitoiminnan lisäksi opaspalveluita räätälöityinä sekä valmiina paketteina. Jos tarjoamani retket ja kurssit eivät osu aikatauluihinne, voit aina ehdottaa teille räätälöidyn opastuksen järjestämistä. Hinnat päiväopastuksille ovat seuraavat:

Opastoiminta 1-3 hlö: 1 vrk 450 €
Opastoiminta 4-6 hlö: 1 vrk 490 €

Oppaan matkakustannukset yli 400 km edestakaiselta matkalta ovat 50€/100km, lisäksi tietyissä tilanteissa hintaan lisätään oppaan majoituskustannukset.

Hinnat sisältävät opastuksen lisäksi tekniset välineet lukuunottamatta kiipeilykenkiä ja hiihtovälineitä. Hiihto-opastuksissa hintaan kuuluvat aina lumiturvallisuusvälineistö (piippari, lapio ja sondi). Osallistujan matkat, majoitus ja ruokailut eivät kuulu tähän hintaan. Ehdota retkeäsi: jussi@mountainguide.fi

Vapaalaskuviikko Zillertal, Itävalta, 7 pv

Zillertal on Tirolin sydämessä sijaitseva suosittu hiihtoalue. Suomalaisille tuttuja keskuksia laaksossa ovat Mayrhofen ja Hintertux. Näiden lisäksi laaksossa on kuusi muutakin upeaa keskusta, joten laskettavaa tällä alueella riittää. Suurin osa ihmisistä tulee tänne rinnehiihdon takia ja siksi offareilla riittää hyvin laskettavaa takamaastoista kiinnostuneille. Todella kattavan hissiverkoston ja äärimmäisen laajan hiihtoalueen vuoksi Zillerin laakso on vapaalaskijan mekka.

Mountain Guide Finland tarjoaa maaliskuun alkupuolella vapaalaskuviikon, jossa lasketaan Zillerin laakson parhainta lunta. Hiihtopäivän päätteeksi käydään afterilla, josta menemme hotellin saunan kautta illalliselle.

Lataa tästä itsellesi ennakkoinfo VAPAALASKUVIIKKO ZILLERTAL.

Hinta sisältää vuoristo-oppaan palvelut viideksi päiväksi, lumiturvallisuusvälineet ja majoituksen 7vrk puolihoidolla lauantaista lauantaihin 2hlö hotellihuoneissa Zillertalin isoimmassa keskuksessa Mayrhofenissa. 

Ryhmän koko: Max. 7 hlö (täynnä)
Seuraava ajankohta: 29.2.-7.3.2020
Hinta: 1250 € / hlö

Zillertal puuteria

Silvretta hiihtoretki, Itävalta/Sveitsi, 7pv

Silvretta tour on klassinen hiihtoretki Tirolin länsiosassa Itävallan ja Sveitsin rajalla. Alue on kuuluisa upeista maisemistaan ja mahtavasta hiihtoretkeilymaastostaan. Alueen vuoristomajaverkosto on kattava ja majat ovat hyvin varusteluja. Retken aikana olemme kolme yötä hotellissa ja neljä yötä vuoristomajoilla. Tämä sopii hyvin ensimmäiseksi majalta majalle retkeksi. 

Hinta sisältää majoituksen puolihoidolla seitsemäksi päiväksi, UIAGM-oppaan palvelut 6 pv ja tarvittavan teknisen varustuksen lainaksi retken ajaksi. 

Lataa tästä itsellesi ENNAKKOINFO SILVRETTA TOUR

Henkilömäärä: 6 hlö

Seuraava ajankohta: 7.-14.3.2020 (täynnä)
Hinta: 1400 €

silvretta

Alppikiipeilyviikko, Saasin laakso, Sveitsi, 7 pv

Alppikiipeilyviikko on jatkoa Ensimmäiset 4-tonniset retkelle. Saasin laaksossa on paljon eritasoisia 4000m metriä ylittäviä huippuja mahtavissa maisemissa. Useamman 4-tonnisen kiipeäminen saman viikon aikana mahdollistaa alueella olevat hissit ja kattava vuoristomajaverkosto. Tällä reissulla on kelien ja kunnon salliessa mahdollista kiivetä myös hieman haastavampia huippuja Saasin alueelta. 

Ajankohta: 4.-11.7.2020
Hinta: 2450 €
Hinta sisältää: UIAGM-oppaan palvelut 6 päivää ja majoitukset 7 yötä puolihoidolla
Ryhmän koko: max 4 hlö, 1 opas / 2 ryhmäläistä

Ryhmä harjanteella